tag:blogger.com,1999:blog-3595579838381761408.post3199735434945990200..comments2024-03-29T08:07:00.445+01:00Comments on Juditka konyhája: A LEGEGYSZERŰBB NARANCSLEKVÁRBaloghné Kele Judithttp://www.blogger.com/profile/08994000429831197295noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-3595579838381761408.post-76830870588034756132022-12-20T18:35:02.480+01:002022-12-20T18:35:02.480+01:00Elnézést de azért ez nem olyan egyszerű,mint ahogy...Elnézést de azért ez nem olyan egyszerű,mint ahogy ez le van írva.Vannak benne félre érthető dolgok (vagy csak nekem volt az) és némi változtatás szerintem kellene.Pl az elején az van,hogy olvasszuk fel a cukrot és öntaünk rá vizet.Én ezt a verziót is kipróbáltam,ebböl lett a finom karamellás cukorka.Szóval a cukorhoz előbb vizet kell adni és úgy felolvasztani.Nah ez az ami nekem félreérthető volt.A másik dolog meg az mikor beletesszük a narancsot szerintem nem árt kicsit botmixerrel rásegíteni.Mert kis darabokra vágtam de fél óra mulva (ahogy írja) még mindíg ugyan olyan állaga volt.Szóval volt egy nagy adag cukorszirupos narancsom.És mégegyszer elnézést ezt nem kötekedésnek írtam.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595579838381761408.post-84824797933646758092022-12-20T13:10:00.262+01:002022-12-20T13:10:00.262+01:00Köszönöm az észrevételt, valóban kimaradt, amikor...Köszönöm az észrevételt, valóban kimaradt, amikor a narancsot a sziruphoz adjuk akkor mehet a citrom leve is. Juditkahttp://juditkakonyhaja.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595579838381761408.post-38136169062040509202022-12-20T12:28:46.002+01:002022-12-20T12:28:46.002+01:00Elkészítettem, egész jó lett, most került kis üveg...Elkészítettem, egész jó lett, most került kis üvegekbe, de észrevettem, hogy a citrom leve ott maradt az asztalon, pedig az édes ízéhez sokat hozzátenne. Mikor kellett volna hozzátenni?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595579838381761408.post-49514668044128988172018-02-01T14:50:53.850+01:002018-02-01T14:50:53.850+01:00Köszönöm a receptet, tényleg nagyon finom. TündeKöszönöm a receptet, tényleg nagyon finom. TündeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595579838381761408.post-71025123036268189442013-12-08T06:41:26.262+01:002013-12-08T06:41:26.262+01:00Kedves Masa !
Sajnos nálunk nem találkoztam még ve...Kedves Masa !<br />Sajnos nálunk nem találkoztam még vele. Az eredeti receptben is héj nélkül készültJuditkahttp://juditkakonyhaja.blogspot.hu/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595579838381761408.post-45634962670535354102013-11-04T14:18:39.883+01:002013-11-04T14:18:39.883+01:00Kedves Judit! A héját azért nem használtad fel, me...Kedves Judit! A héját azért nem használtad fel, mert nem bio? Nem tudod hol lehet kezeletlen narancsot kapni itt a közelben? Az A...-ban kaptam citromot, amit a recepted alapján fogom megcsinálni. Masa<br />masahttps://www.blogger.com/profile/07306463458563900985noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595579838381761408.post-68497530289032456182013-02-07T20:44:29.103+01:002013-02-07T20:44:29.103+01:00Nagyon szépséges, és finom is lehet! :) A vödrös a...Nagyon szépséges, és finom is lehet! :) A vödrös akciót kihasználva nekem is kellene készíteni, időnként egy-két sütibe úgyis kifejezetten narancslekvár kell, és eddig mindig készen vettem! :) Ez a recept viszont nagyon tetszik, viszem is! :)Hankkahttps://www.blogger.com/profile/15627435788076660490noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595579838381761408.post-72662839397185125452013-02-06T08:32:59.206+01:002013-02-06T08:32:59.206+01:00Én is hoztam már onnan és valóban nagyon kesernyés...Én is hoztam már onnan és valóban nagyon kesernyés volt. Amit most készítettem azon egyáltalán nem érezni a keserű ízt, inkább a kellemes narancsos és édes íz a domináns:)Juditkahttp://juditkakonyhaja.blogspot.hu/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595579838381761408.post-87938513695612332462013-02-05T23:34:10.864+01:002013-02-05T23:34:10.864+01:00Nagyon jól néz ki. Biztosan jobb is úgy ha édesebb...Nagyon jól néz ki. Biztosan jobb is úgy ha édesebb narancsból készítjük. Olaszországból hoztunk nem olyan rég kézműves narancs dzsemet. De sajnos elég keserű az íze. Szerintem azért mert benne van a héja is. Erikahttps://www.blogger.com/profile/02388462352238551967noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595579838381761408.post-88917318176747332852013-02-05T19:14:31.420+01:002013-02-05T19:14:31.420+01:00 Nagyon finom és édesre sikeredett:) Egy üvegecské... Nagyon finom és édesre sikeredett:) Egy üvegecskével csak úgy be is kanalaztam. <br />Juditkahttp://juditkakonyhaja.blogspot.hu/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595579838381761408.post-83483525485950775582013-02-05T18:16:31.223+01:002013-02-05T18:16:31.223+01:00Narancslekvárt még nem készítettem, csak citromlek...Narancslekvárt még nem készítettem, csak citromlekvárt, ami agyon savanyú lett. Ez biztos nagyon finom. martinellihttp://legyunkeszsegesek.blogspot.com/noreply@blogger.com