tag:blogger.com,1999:blog-3595579838381761408.post4365301358499511648..comments2024-03-29T08:07:00.445+01:00Comments on Juditka konyhája: GYROS PIZZABaloghné Kele Judithttp://www.blogger.com/profile/08994000429831197295noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3595579838381761408.post-62040871728719474612015-04-20T17:16:41.939+02:002015-04-20T17:16:41.939+02:00Köszönöm a tippet :)Köszönöm a tippet :)Juditkahttp://juditkakonyhaja.blogspot.hu/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595579838381761408.post-69033284021823142652013-10-03T12:56:24.981+02:002013-10-03T12:56:24.981+02:00Ha szabad hozzátenni valamit. Én is kb ezzel a tés...Ha szabad hozzátenni valamit. Én is kb ezzel a tésztával csinálom, de ha olajat adsz hozzá (3-4 evőkanál) és a sütőt feltekered maximumra akkor meg tudod olyan színűre sütni mint ahogyan a pizzériában csinálják. Pizzériában egyébként 350- 450 celsius fokon sütik, de az eredeti fatüzelésű kemencében 700 (!) fok van. Nem kell félni ha kicsit sütés közben kemény a széle mert amikor hül vissza fog puhulni, főleg ha sütés után egyből körbekened a szélét fokhagymás olajjal. Jó főzést!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595579838381761408.post-59706005028277555852012-08-11T19:55:29.356+02:002012-08-11T19:55:29.356+02:00Annyira, de annyira.... !!! Most úgy megenném! :))...Annyira, de annyira.... !!! Most úgy megenném! :))Kormihttps://www.blogger.com/profile/05703778408112918807noreply@blogger.com