tag:blogger.com,1999:blog-3595579838381761408.post578507176243432488..comments2024-03-28T12:50:11.617+01:00Comments on Juditka konyhája: COINTREAU - s TEJKARAMELLABaloghné Kele Judithttp://www.blogger.com/profile/08994000429831197295noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3595579838381761408.post-798265401338985782012-12-17T10:51:20.744+01:002012-12-17T10:51:20.744+01:00 Elkanalazgatni nagyon tömény, de a reggeli kávémb... Elkanalazgatni nagyon tömény, de a reggeli kávémba teszek cukor helyett, vagy egy pohár meleg tejet ízesítek vele.De kitűnő ötlet bon- bonba is.Juditkahttp://www.juditkakonyhaja.blogspot.hu/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595579838381761408.post-34464801429569603052012-12-17T10:25:10.974+01:002012-12-17T10:25:10.974+01:00Szeretném megkérdezni, hogy mire használod ezt a k...Szeretném megkérdezni, hogy mire használod ezt a karamellt? Csak úgy magában elkanalazgatjátok? Ugyanis én is készítettem hasonlót, de nem úgy sikerült ahogy kellett volna, kb. olyasmi a végeredmény mint nálad a 2. fotón. Magában enni nagyon tömény, már arra gondoltam hogy elhasználom bonbontölteléknek. Konyhavirtuózhttps://www.blogger.com/profile/12861809942111955980noreply@blogger.com