HOZZÁVALÓK
- 8 db vastagabb tarjaszelet
- 3 db lilahagyma
- 4 db körte
- 20 dkg camembert sajt
- friss rozmaringág levelei
FŰSZEREK
- fokhagyma, 1 kk. őrölt - bors, - koriander, - kömény, - kakukkfű, rozmaring, pirospaprika, majoranna, só. 4 ek olajban elkeverjük a füszereket és bedörzsöljük a húsokat. Legalább 1 órán át állni hagyjuk.
A körtét negyedeljük, a magházát eltávolítjuk, a héját rajta hagyjuk. A hagymákat nyolcadokra vágjuk. Egy serpenyőben 2 ek olajat hevítünk rádobjuk a hagyma ill. a körtedarabokat, az aprított rozmaringot, sózzuk és addig sütjük , amíg elkezd karamellizálódni, majd a hús mellé szórjuk és 180 °C - on kb 45 percig sütjük.
Ezután a camembert sajtot a húsokra tesszük és addig grillezzük, amíg ráolvad a sajt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése