Könnyű tésztaebédet készítettem. Amilyen gyorsan elkészült, annál gyorsabban el is fogyott. A csirkemell amúgy is az egyik kedvencünk és hogy még pikánsabb legyen citromlevet csurgattam hozzá. HOZZÁVALÓK - 1 filézett csirkemell - 1 fej hagyma - brokkoli - 1 tömlős natúr krémsajt - 2 dl tejszín - 25 dkg farfalle - só, bors, petrezselyemzöld - 1 citrom leve
Enyhén sós vízben kifőzzük a tésztát, lecsöpögtetjük és melegen tartjuk. A brokkolit is roppanósra főzzük. A hagymát kevés olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a felkockázott húst és együtt pirítjuk. Ízesítjük sóval, borssal. A krémsajtot kikeverjük a tejszínnel, a citrom levével és amikor megsült a hús, hozzáöntjük. Ekkor hozzáadjuk a brokkolirózsákat, átforgatjuk és a kifőtt tésztával tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése