»HOZZÁVALÓK«
- 1 l kókusztej vagy ital
- 15 dkg cukor
- 1 tasak vaníliás cukor
- 10 dkg liszt
- 5 dkg étk. keményítő
- 5 dkg kókuszreszelék
- csipet só
- 2 ek vaj
továbbá :
- durvára vágott mogyoró ( lehet dió is )
- olvasztott csokoládé
- Egy kb 25 * 25 cm - es tepsit vagy tálat kibélelünk folpackkal és egyenletesen megszórjuk 2 ek kókuszreszelékkel.
- A tejet csomómentesre keverjük a száraz hozzávaókkal, majd alacsony lángon állandó kevergetés mellett sűrű krémmé főzzük. Végül hozzáadjuk a vajat és a forró pudingot a formába simítjuk.
- A kihűlt pudingot 5 cm átmérőjű kiszúróval kiszaggatjuk, majd az oldalát mogyoróba forgatjuk, a tetejére olvasztott csokoládét kanalazunk és megszórjuk kókuszreszelékkel.
Tipp* : Ha nem akarunk a kiszúrással bajlódni, akkor a tálban levő pudingot megszórjuk mogyoróval, olvasztott csokoládét csurgatunk rá és kókuszreszelékkel díszítjük.
Thanks to my father who shared with me regarding this web site, this weblog
VálaszTörlésis actually amazing.안마