HOZZÁVALÓK
cukkini, gomba, kaliforniai paprika, brokkoli
liszt, tojás, só, bors, sör
A zöldségeket falatnyi darabokra vágjuk. Kikeverjük a lisztet a tojással és a sörrel, olyan higabb galuska tésztaszerűvé, ízesítjük , majd átforgatjuk benne a zöldségeket és bő forró olajban kisütjük. Papírszalvétán leitatjuk és tálaljuk.
A bulgurt leöntjük 2 x - es mennyiségű vízzel és lefedjük.
JÓ ÉTVÁGYAT !
Megint finomat alkottál! Nagyon guszta!
VálaszTörlésHogy én ezt hogy imádtam! Boldog vega koromban rengeteg ilyent ettem, húspótlóként főzelékekhez.
VálaszTörlésMi is nagyon szeretjük a párommal de a gyerekeim inkább a bundás husit szeretik, de azt is készítettem.
VálaszTörlés