Új köntösben a gombás rántotta, méghozzá paprikába töltve és még panírozva is.
Vacsorára készítettem, friss kenyérrel és mustárral fogyasztottuk, de ebédre és reggelire is kiváló fogás.
»HOZZÁVALÓK«
- 50 dkg csiperke
- 1 fej vöröshagyma
- 4 db tojás
- 4 - 5 db tv paprika
- só, bors, ételízesítő
- aprított petrezselyem
- liszt, tojás, zsemlemorzsa - a panírozáshoz
- A paprikákat kicsumázzuk, majd forrásban levő sós vízben pár percig főzzük.
- Elkészítjük a gombás rántottát és ha már kellően kihűlt betöltjük a paprikákba.
- Először tojásba, majd lisztbe megforgatjuk, ismét tojásba és végül a zsemlemorzsába.
- Forró bő olajban kisütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése