,,EGYSZERŰ ÉTKEK-NAGYSZERŰ ÍZEK''

2016. június 25., szombat

~ SÁRGABARACKOS LEPÉNY ~






»HOZZÁVALÓK«
- 3 tojás
- 8 dkg cukor
- 25 dkg tejföl
- 1 , 5 dl étolaj
- 25 dkg liszt
- 1 tasak sütőpor
- csipet só
- kb 50 dkg sárgabarack

  1. A sütőt előmelegítjük 180 °C - ra. Egy kb 25 x 25 cm - es tepsi aljára sütőpapírt fektetünk. A barackot kimagozzuk és elnegyedeljük.
  2. A tojást kissé kihabosítjuk a cukorral, majd a tejföllel simára keverjük. Hozzáadjuk a sütőporos lisztet végül az olajat. Az egészet jól összekeverjük és a masszát a tepsibe simítjuk. Rászórjuk a barackot és megszórjuk cukorral.
  3. Kb 35 - 40 percig sütjük. Akkor jó, ha a közepe már nem remeg. Miután kihűlt, felszeleteljük és porcukorral meghintve kínáljuk.

 Hátteret a Fotohatterek.hu biztosította.

1 megjegyzés:

  1. Ma leltem a recepted, megsütöttem és nagyon jól sikerült ! Íze , állaga ,minden jóóóóó.ui: csak enni szeretem a sütiket,nem vagyok profi készítő!

    VálaszTörlés