»HOZZÁVALÓK«
- 25 dkg mascarpone
- 4 ek nutella
- 2 dl tejszín
- 1 / 2 tasak zselatin fix
- 1 / 2 tasak zselatin fix
- kb 12 db csokis nápolyi
- kakaópor - a szóráshoz
- A krémsajtot keverjük simára a mogyorókrémmel és a zselatinnal.
- A tejszínt verjük fel kemény habnak, majd forgassuk össze a krémsajtos - nutellás keverékkel.
- Egy kb 20 x 10 cm - es formát béleljünk ki folpackkal, kanalazzunk az aljára egy kevés krémet, helyezzük rá a nápolyiszeleteket, majd kenjük rá a krém 1 / 3 - át. Így rétegezzük tovább úgy, hogy felülre krém kerüljön.
- Tegyük egy éjszakára hűtőbe, majd másnap borítsuk egy tálcára, húzzuk le róla a fóliát és hintsük meg a tetejét kakaóporral.
- Mielőtt fogyasztanánk tegyük 1 órára a mélyhűtőbe és szeletelve kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése