,,EGYSZERŰ ÉTKEK-NAGYSZERŰ ÍZEK''

2019. szeptember 21., szombat

~ GYORS SOMLÓI POHÁRBAN ~



»HOZZÁVALÓK« - 4 adag 
- készen vásárolt piskótalap
- 1 tasak főzés nélküli pudingpor
- 5 dl tej
- 10 dkg darált dió
- 5 dkg mazsola
- 2 ek rum
csokiszósz :
- 10 dkg porcukor
- 1 ek kakaópor
- 3 dkg vaj
- 1 ek rum
- 2 - 3 ek forró víz
továbbá : - tejszínhab - a díszítéshez

  • A piskótát kisebb kockákra vágjuk, a mazsolát rumban áztatjuk. A csokiszószhoz a hozzávalókat összemelegítjük, a pudingot a csomagoláson leírtak szerint elkészítjük. 
  • A poharak aljába kevés pudingot teszünk, ráteszünk pár piskótakockát, majd diót és mazsolát szórunk rá, meglocsoljuk kevés csokiszósszal és addig folytatjuk a rétegezést amíg a hozzávalók el nem fogynak. 
  • Tejszínhabbal, darált dióval és csokiszósszal díszítjük. 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése