Mennyiséget nem írok, mert mindenki maga dönti el, hogy mennyit készít és ha van házi készítésű tojáslikőrünk, akkor még finomabb lesz a desszertünk.
- A mascarponét kikeverjük a porcukorral, kb 1 dl tojáslikőrrel és kb 5 dkg őrölt mandulával
- A tejszínt kemény habbá verjük és lazán beleforgatjuk a krémbe.
- Mivel a tojáslikőr elég sűrű, keverjünk hozzá tejszínt, majd áztassuk meg benne a babapiskótákat, aztán rétegezzük a krémet és a piskótákat.
- Végül szórjuk meg a tetejét pirított mandulaszeletekkel.
A bari az idén is kisült.
Nem tudom Veled felvenni a versenyt! :) :) :)
VálaszTörlésNagyon szépet alkottál!
Fantasztikusan hangzik!
VálaszTörlésNálunk dupla, sőt, meg merem kockáztatni, tripla adagban kell elkészíteni! De így is vita lenne az utolsó falat fölött! Pláne, ha ilyen gyönyörűséges tálalásban tenném kiscsaládom elé!:)
VálaszTörlés