- egy csokor újhagyma
- 25 dkg száraz kolbász
- 1 közepes cukkini
- fél kg krumpli
- 6 - 7 tojás
- só, bors
- 15 dkg trappista sajt
- A burgonyát, hámozzuk meg, vágjuk karikára és főzzük meg.
- Egy nagyobb serpenyőben süssük üvegesre a felaprított hagymát, adjuk hozzá a felkarikázott kolbászt és pirítsuk meg.
- A cukkinit reszeljük le, kicsit nyomkodjuk ki, szórjuk a kolbászra, pároljuk pár percig.
- Sózzuk és tekerjünk rá frissen őrölt borsot.
- A megfőtt burgonyát szűrjük le, majd forgassuk át a cukkinis kolbásszal.
- A tojásokat üssük egy tálba, kissé verjük fel, öntsük az egytálhoz és süssük meg.
- Szórjuk meg reszelt sajttal, majd tegyük grill alá, hogy megpiruljon a sajt.
Nagyon guszta az omletted; a fotóid pedig-mindegyik-gyönyörűek!!!
VálaszTörlésLassan 'végig érlek' :)
Valami nagyon hasonlót én is elszoktam követni, de most nem jut eszembe a recept neve. Látom, lassan Húsvéti lesz a hangulat, ideje lenne nekem is ráhangolódni, terveket szőni...:)
VálaszTörlésJó kis egytálétel, van benne mindenféle finomság, biztosan nagyon finom is! :)
VálaszTörlés