Ehetjük csak magában kenyérre kenve, vagy sajttal megszórva melegszendvicsként is.
HOZZÁVALÓK
- 3 doboz sertésmájkrém
- 3 - 4 db főtt tojás
- 3 ek vaj
- 1 nagyobb lilahagyma
- só, bors, pirospaprika
- pár levél medvehagyma
- A főtt tojást, a hagymát és a medvehagymát késes aprítóban felaprítjuk és a többi hozzávalóval együtt egy tálban jól összekeverjük.
- Fogyasztásig hűtőben tároljuk.
Ez igazán finom lehet! Medvehagymát az idén még nem vettem, de ezen sürgősen változtatnom kell...:)
VálaszTörlésPont tegnap követtem el én is hasonló kencét csak a Húsvéti sonka maradékából és medvehagyma híján újhagymával. Nagyon szeretem az ilyen kenőkéket, mert tudom adni a gyerkőcöknek az uzsonnás kenyérbe. Nagyon guszta!
VálaszTörlésFincsi lehet, igaza van Krisztinek, uzsonnára is nagyon jó a gyerekeknek! :)
VálaszTörlés