Garantált negyedóra alatt elkészülünk vele - hála a készen kapható morzsolt parmezánnak és az extra zsenge zöldborsónak.
HOZZÁVALÓK
- 20 dkg fagyasztott zsenge zöldborsó
- 5 dkg parmezán
- 1 dl olivaolaj
- 1 ek mandulapehely
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 / 2 citrom leve
- 2 ág friss bazsalikom
- só, bors
- 25 dkg bavette
- Főzzük puhára a borsót ( kb 8 - 10 perc ), majd öblítsük le hideg vízzel.
- Pár szemet tegyünk félre a tálaláshoz.
- Tegyük aprítóba a többi hozzávalóval együtt és keverjük krémesre, szükség szerint ízesítsük.
- Közben főzzük a ki a tésztát is.
- A szószból halmozzunk a tésztára szórjuk meg jócskán parmezánnal és dobjunk hozzá pár szem borsót is.
Jó recept.
VálaszTörlésMa gondoltam ki én is a pestót, amikor a kertben voltam, hogy a sok szép petrezselyem levélből készítek.
szia
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
VálaszTörlésNagyon finom lehet és nagy előnye, hogyha tényleg gyorsan elkészíthető :)
VálaszTörlésNagyon guszta a Te Bavette-ed is;
VálaszTörlésa tál csak nem Olasz honból való !? :)))
Nagyon szépen "beőszültél"! :D
Finom lehet, és külön tetszik, hogy könnyen és gyorsan elkészíthető! :) A fotók megintcsak csodásak! :)
VálaszTörlés