A Knorr ajánlásával.
Az alapporokat nemcsak a tasakon feltüntetett receptekhez használhatjuk, hanem másfajta jellegű ételekhez is, amint ez a recept is bizonyít.
A végeredmény pedig, finom, zöldségekkel tarkított ragu, amit én, olasz lasagnette tésztával tálaltam.
» HOZZÁVALÓK «
- fél kg pulykamellfilé
- 1 nagyobb répa
- 2- 3 szál újhagyma
- 15 dkg zsenge zöldborsó ( fagyasztott )
- 1 cs Knorr milánói alappor
- 50 dkg Brilla lasagnette vagy szélesmetélt
- 5 dkg vaj
- Egy nagyobb serpenyőben hevítsünk vajat, majd süssük fehéredésig a csíkokra vágott húst.
- A répát és a zöldhagymát metéljük vékony csíkokra, tegyük a húshoz, majd jól pirítsuk át.
- Ha a fagyasztott borsót használunk azt főzzük elő, majd adjuk szintén a raguhoz.
- Szórjuk rá az alapport, öntsük fel kb 4 dl vízzel és főzzük készre.
- Tálaljuk a kifőtt tésztával és szórjuk meg reszelt sajttal.
- Ha a fagyasztott borsót használunk azt főzzük elő, majd adjuk szintén a raguhoz.
- Szórjuk rá az alapport, öntsük fel kb 4 dl vízzel és főzzük készre.
- Tálaljuk a kifőtt tésztával és szórjuk meg reszelt sajttal.
Húh, ez nagyon guszta lett! A képek pedig mesések! :)
VálaszTörlésKöszike :))
VálaszTörlés