- 20 dkg kókuszreszelék
- 1 tubus sűrített tej
- 3 ek olvasztott kókuszszír
- 1 dl habtejszín
- 1 , 5 tk konjac liszt
- 15 dkg étcsokoládé - a bevonáshoz
- szórócukor - a díszítéshez
- A konjac lisztet elvegyítjük a kókuszreszelékkel, majd hozzákeverjük a sűrített tejet, a tejszínt és a kókuszszírt, Az egészet alaposan összekeverjük, azután a masszát folpackkal bélelt kb 20 * 20 cm - es tepsibe simítjuk. Hűtőben kb 2 órán át dermesztjük, majd a tepsiből kivéve karácsonyi kiszóróval kiszaggatjuk, a maradékból pedig golyókat formálunk.
- A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk és megmártjuk benne a kiszúrt és golyókká formált masszát. Tetszőleges szórócukorral díszítjük.
Ölet : Hankka
Mármint, hogy ez sütés nélküli, de tuti, hogy nem nyers! Nem kéne összemosni.
VálaszTörlésKedves NÉVTELEN ! Mindegy, hogy nyers vagy sütés nélküli, a lényeg nem ezen van, hanem hogy gyorsan elkészül és finom.
VálaszTörlés