»HOZZÁVALÓK«
- 25 dkg fagyos erdei gyümölcskeverék
- kb 5 ek cukor
- 1 tk citromlé
- 1 tasak vaníliás pudingpor
- 3 dl tejszín
továbbá : - 1 csomag kész gofri ( 12 db - os )
- bogyós gyümölcs, citromfű - a díszítéshez
- A gyümölcskeveréket a cukorral, citromlével egy lábasban összeforraljuk, majd szűrőbe öntjük és lecsepegtetjük. A fele gyümölcslevet visszaöntjük a gyümölcsre, a maradékban simára keverjük a pudingport és hozzáöntve a többi részhez sűrű krémmé főzzük.
- A tejszínt habbá verjük, majd a kihűlt pudingot pár kanál tejszínnel fellazítjuk, a többi tejszínhabot pedig óvatosan hozzáforgatjuk.
- Kevés krémet félreteszünk a díszítéshez, a maradékkal betöltjük a gofrikat és tetszés szerint díszítjük. Tálalásig hűtőben tartjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése