»HOZZÁVALÓK«
- 70 dkg burgonya
- 3 ek kukoricadara
- 1 tk pirospaprika
- 1 tk szezámmag
- 2 - 3 gerezd fokhagyma
- 2 ek olívaolaj
- só
- friss rozmaring
- Egy tepsibe olívaolajat öntünk, a meghámozott burgonyát egyforma gerezdekre vagy kockákra vágjuk, majd összeforgatjuk az olajjal. A kukoricadarát összekeverjük a pirospaprikával, a szezámmaggal, a sóval, majd a keveréket a burgonyára szórjuk és alaposan összekeverjük vele.
- A fokhagymagerezdeket és néhány ág friss rozmaringot mellé dobjuk, ezután 220 °C - os sütőben aranybarnára sütjük. ( kb 45 perc ) Bármilyen mártogatóssal és zöldsalátával kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése