HOZZÁVALÓK :
1 , 5 kg marhalapocka és fartő vegyesen
10 dkg szalonna
2 fej vöröshagyma
1 fej fokhagyma
2 szál répa
2 szál zöldség
1 kisebb zeller
só, bors, babérlevél, őrölt kömény és paprika
majoránna, paradicsompüré, paprika
3 dl vörösbor
ELKÉSZÍTÉS
A marhahúst felkockázzuk és előző este befűszerezzük, majd ráöntjük a vörösbort és hagyjuk egész éjszaka pácolódni.
A szalonnát zsírjára sütjük és egy pörköltalapot készítünk, rátesszük a húst és félpuhára főzzük, ekkor hozzáadjuk a felszeletelt zöldségeket és készre főzzük. Burgonyapürével tálaljuk.
De jó lesz neked! Érezd jól magad,kellemes kikapcsolódást kivánok neked-nektek.
VálaszTörlésMost egy kicsit irígy vagyok! A férjem most itthon van, hétfőn megy vissza, de már most hiányzik...:)
VálaszTörlésA fotóid gyönyörűek!
Csodálatos az étel, meseszépek a fotók!
VálaszTörlésJó utat, élményekben gazdag, szép napokat kívánok Itáliában! :))
Nagyon guszta és szép a tálalás! Gyönyörű lett a fotó ;-)
VálaszTörlésPihentető kikapcsolódást kívánok, ősszel csodaszép lehet ott a táj.
Tessék jó kis olasz recepteket gyűjteni.
A minap olvasgattam, hogy a déli részen, a mediterrán étrend nagyon egészséges, jóval egészségesebbek az ott élők.