HOZZÁVALÓK
- 2 cs friss leveles tészta
- 20 dkg tömlős natúr krémsajt
- 1 db közepes brokkoli
só, pici bors
A brokkolit rózsáira szedjük és enyhén sós vízben puhára főzzük, leszűrjük és villával jól összetörjük. A krémsajttal jól kikeverjük ízlés szerint ízesítjük.
Az egyik tekercs tésztából 6 db, 11 cm - es átmérőjű köröket, a másikból pedig 6 db egyforma négyzeteket vágunk, majd belehelyezzük egy minipite sütő mélyedéseibe. Megtöltjük mindegyiket egy evőkanál sajtos brokkolis krémmel, széleit pedig lekenjük enyhén felvert tojással.
Előmelegített 180 fokos sütőben szép ropogósra sütjük.
Lassan megszerettetsz velem mindent, amit idáig nem voltam hajlandó megenni. A brokkolit sem szeretem, de ezt most tuti megenném!
VálaszTörlésTényleg nagyon egyszerű elkészíteni, mégis annyira finom lehet, nagyon guszta a képeken! :) Nekem való recept! :)
VálaszTörlésHolnap próba. Biztos nagyon finom lesz! :)
VálaszTörlésDia