Próbáljátok ki!
A recept megjelent a KIFŐZTÜK októberi számában :
HOZZÁVALÓK
- 1 / 2 kg csirkemellfilé
- 1 doboz vörös babkonzerv
- 1 doboz kukoricakonzerv
- jégsaláta
PÁCHOZ : - 4 evőkanál olivaolaj, 1 teáskanál füstölt pirospaprika, só, cayennebors, csilipehely
ÖNTET : - 2 paradicsom, 1 lilahagyma, 1 citrom leve, 1 csokor petrezselyem, só
- Legalább 1 órára, de legjobb ha egész éjszakára hűtőbe tesszük.
- Ezután a húst, a pác felhevített olajában puhára sütjük.
- Az öntethet aprítógépbe tesszük a hozzávalókat és felaprítjuk.
- A lecsepegtetett kukoricát és babot összeforgatjuk a darabokra tépett salátalevelekkel és a megsült hússal.
- Rácsorgatjuk az öntetet és megszórjuk csilipehellyel. Tortillával kináljuk.
micsoda színek!!!!
VálaszTörlésGyönyörű! Étvágygerjesztő! Tökéletes! :)
VálaszTörlés