Gyorsan és finomat az asztalra. Biztosra veszem, hogy sok háziasszony használ különböző alapporokat egy - egy étel elkészítéséhez.
Nos, ez itt nem a reklám helye, de én előszeretettel használom a Knorr termékeit, hiszen, változatos, különleges ízekben gazdag és pár perc alatt elkészülő ételeket varázsolhatunk az asztalra, a segítségével.
Recept, kedvenc gasztro újságomból : - Nők lapja konyhája -
- fél kg apró csiperke
- 1 fej vöröshagyma
- 2 - 3 gerezd fokhagyma
- 2 hámozot paradicsom
- 1 kis üveges, fekete olajbogyó
- 1 tasak Bolognai alappor
- 1 kg gnocchi
- olívaolaj, só, bors
- A hagymát vágjuk apróra és fonnyasszuk meg a felhevített olajon.
- Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, a felkockázott paradicsomot, a félbevágott gombát és az olívabogyót.
- Szórjuk rá az alapport, öntsük fel kb 4 dl vízzel és főzzük szaftosra. ( 10 - 12 perc )
- A gnocchit főzzük ki enyhén sós vízben és miután leszűrtük, forgassuk össze a raguval.
- Tálaláskor szórjuk meg reszelt parmezánnal.
Érdekes recept! Szeretem a gnocchi-t, de így még sosem próbáltam! :)
VálaszTörlés