Válasszunk karakteresebb ízű sajtokat, a szőlő lehet akár rozé is. A piros dió kicsit lágyabb ízű és kevesebb olajtartalommal bír mint a hagyományos társa, de rendkívül mutatós és feldob minden salátát.
»HOZZÁVALÓK«
- 1 nagy savanykás alma
- 125 g - os camembert
- 10 - 10 dkg edami és gouda
- 1, 5 dl majonéz
- 1, 5 dl tejföl
- fehérbors
- szőlőszemek, dió
- Az almát héjastul apróra felkockázzuk és meglocsoljuk citromlével. A sajtokat szintén tetszés szerinti darabokra vágjuk.
- A majonézt kikeverjük a tejföllel, ízesítjük majd hozzákeverjük a sajtot és az almát.
- Tálkákba kanalazzuk, tetejét kirakjuk kimagozott, félbevágott szőlővel és megszórjuk apróra vagdalt dióval.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése