Ha ajándéknak szánnánk, egy kevés anyag, 1- 2 m zsinór / szalag vagy egy szép befőttesüveg is nagyot dob rajta.
Az angyalka a zsinór és a matrica innen beszerezhető : http://www.eztettem.hu/shop
»HOZZÁVALÓK«
- 2 db ananász húsa
- kb 35 dkg cukor
- fél citrom leve
- 1 cs 2 : 1 - ben dzsemfix
- A megpucolt ananászt kockázzuk fel és botmixerrel törjük össze ( maradjank azért benne darabok is )
- Öntsük egy fazékba és állandó keverés mellett, kis lángon kezdjük el főzni. Kb félóra múlva nyomjuk hozzá a citrom levét és adjuk hozzá a cukrot , majd főzzük még kb félóráig. Ezután szórjuk hozzá a dzsemfixet és forraljuk pár percig.
- A dzsemet kanalazzuk steril üvegekbe, csavarjuk rá a tetejét és fordítsuk fejre pár percre, majd takarjuk be pléddel és hagyjuk teljesen kihűlni.
kedves Judit, nagyon hangulatos képeket készítettél, és köszönöm a bolt említését! :)
VálaszTörlés