,,EGYSZERŰ ÉTKEK-NAGYSZERŰ ÍZEK''

2015. március 9., hétfő

~ FOKHAGYMÁS SPAGETTI , PÁROLT PAGODAKARFIOLLAL ~




»HOZZÁVALÓK«
- 2 fej fokhagyma
- 4 - 5 ek olívaolaj
- spagetti
- csilipehely - ízlés szerint
- petrezselyem
- parmezán
- pagodakarfiol

  1. A spagettit enyhén sós vízben kifőzzük, a karfiolt rózsáira szedjük és megpároljuk.
  2. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, rádobjuk a feldarabolt fokhagymát és pár percig pirítjuk, hozzáadjuk a csilipelyhet majd összeforgatjuk a kifőtt tésztával.
  3. Megszórjuk felaprított petrezselyemmel és reszelt parmezánnal, majd a párolt karfiollal kínáljuk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése