»HOZZÁVALÓK
- 30 dkg főtt burgonya
- 1 olajos tonhalkonzerv
- 15 dkg kukorica ( konzerv )
- 2 - 3 szál újhagyma
- 1 citrom reszelt héja
- 1 tojás
- 3 ek zsemlemorzsa + a forgatáshoz
- aprított petrezselyem
- só, bors, őrölt koriander
- A burgonyát burgonyanyomóval összetörjük, hozzákeverjük a lecsöpögtetett tonhalat és a kukoricát.
- Hozzáadjuk a felkarikázott újhagymát, a citrom héját, a tojást és a zsemlemorzsát, ízesítjük és az egészet összekeverjük.
- Miután a masszát félóráig pihentettük, tetszés szerinti pogácsákat formálunk belőle, és megforgatjuk zsemlemorzsában. Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk majd ropogósra sütjük a pogácsák mindkét oldalát.
- Tetszőleges körettel fogyasztjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése