Ennél egyszerűbb ételt aligha tudok elképzelni. Finom és pikáns, vacsorára tökéletes választás.
»HOZZÁVALÓK«
- személyenként 1 camembert sajt
- bacon szalonna
- kb 60 dkg cékla
- só, bors, olívaolaj
- A céklát meghámozzuk és kisebb kockákra vágjuk, sózzuk borsozzuk és meglocsoljuk kevés olívaolajjal. 180 °C - os sütőben puhára sütjük ( kb 1 óra )
- A sajtokat keresztben 2 - 2 szelet baconbe csavarjuk és sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk úgy, hogy a szalonna hajtása alulra kerüljön, majd betesszük a forró sütőbe 15 percre.
Mindkettőt imádom, a camambert és a céklát is, így csillagos ötös az ötlet! :-)
VálaszTörlésnyami....jöhet bármikor imádom mind a kettőt :)
VálaszTörlés