»HOZZÁVALÓK«
- 3 egész csirkecomb
- 1 padlizsán
- 2 kisebb vöröshagyma
- 1 fej fokhagyma
- 1 dobozos hámozott paradicsom
- 1 dl fehérbor
- pár darab koktél paradicsom
- só, bors
- A hagymát és a padlizsánt vágjuk nagyobb darabokra, adjuk hozzá a hámozott, darabolt paradicsomot, a fokhagymagerezdeket, sózzuk, borsozzuk és forgassuk össze. Az egészet tegyük egy hőálló tálba.
- A combokat sózzuk, borsozzuk, majd egy serpenyőben kevés olajon, pirítsuk meg a csirkecombok mindkét oldalát. A combokat helyezzük a paradicsomos raguba, öntsük hozzá a bort, alufóliával fedjük le és tegyük a 180 °C - os sütőbe. Süssük kb 1 órán át.
- Ezután vegyük le a fóliát, dobjunk a raguhoz pár koktélparadicsomot és süssük addig, amíg a hús bőre megpirul.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése