Röpke fél óra alatt összedobható ez a tésztaétel. Laktató és finom, ebédre vagy vacsorára kiváló választás. Próbáljátok ki a Bounduelle többi, szószos babkonzerveit is.
»HOZZÁVALÓK«
- 35 dkg sertés darálthús
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 ek sűrített paradicsom
- 1 doboz Bonduelle - Kentucky vörösbab
- kb 1 dl víz
- csiliszósz - ízlés szerint
- só
- 40 dkg száraztészta ( nálam Barilla maccheroni )
- Kevés olajon üvegesre pároljuk a felaprított hagymát, hozzáadjuk a darált húst, kissé megsózzuk és jól átpirítjuk. Ezután hozzáöntjük a vizet, a szószos babot, ízesítjük és 5 - 6 perc alatt összeforraljuk.
- A tésztát forrásban lévő sós vízben kifőzzük, leszűrjük, majd összekeverjük a húsos babbal.
- Tálaláskor aprított petrezselyemmel és kockára vágott pritamin paprikával kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése