,,EGYSZERŰ ÉTKEK-NAGYSZERŰ ÍZEK''

2016. május 11., szerda

~ KENTUCKY BABOS HÚSOS TÉSZTA ~



 Röpke fél óra alatt összedobható ez a tésztaétel. Laktató és finom, ebédre vagy vacsorára kiváló választás. Próbáljátok ki a Bounduelle többi, szószos babkonzerveit is. 

»HOZZÁVALÓK«
- 35 dkg sertés darálthús
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 ek sűrített paradicsom
- 1 doboz Bonduelle - Kentucky vörösbab
- kb 1 dl víz
- csiliszósz - ízlés szerint
- só 
- 40 dkg száraztészta ( nálam Barilla maccheroni )

  1. Kevés olajon üvegesre pároljuk a felaprított hagymát, hozzáadjuk a darált húst, kissé megsózzuk és jól átpirítjuk. Ezután hozzáöntjük a vizet, a szószos babot, ízesítjük és  5 - 6 perc alatt összeforraljuk.
  2. A tésztát forrásban lévő sós vízben kifőzzük, leszűrjük, majd összekeverjük a húsos babbal. 
  3. Tálaláskor aprított petrezselyemmel és kockára vágott pritamin paprikával kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése