,,EGYSZERŰ ÉTKEK-NAGYSZERŰ ÍZEK''

2016. június 9., csütörtök

~ GOMBÁS - ZÖLDBORSÓS RAGU SPAGETTIVEL ~




A fotózáshoz a hátteret a Fotohatterek.hu biztosította.

»HOZZÁVALÓK«
- 15 dkg kolozsvári szalonna
- 1 fej vöröshagyma
- 25 dkg zöldborsó
- 30 dkg gomba
- 1 doboz aprított paradicsomkonzerv
- só, bors, petrezselyem
- 50 dkg spagetti

  1. A borsót pároljuk puhára.
  2. A tésztát főzzük ki sós lobogó vízben, majd szűrjük le és tartsuk melegen.
  3. A szalonnát kockázzuk fel és kevés olajon süssük a zsírjára, fonnyasszuk meg rajta a felaprított hagymát, adjuk hozzá a felszeletelt gombát és pirítsuk jól át. Végül adjuk hozzá a konzerv paradicsomot és a zöldborsót. Ízesítsük sóval és borssal, majd szórjuk meg felaprított petrezselyemmel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése