»HOZZÁVALÓK«
- 25 dkg darált dió, 5 dkg porcukor, 1 cs vaníliás cukor, 1 tojásfehérje, 2 ek méz, 1 tk fahéj
Máz : - 1 tojásfehérje, 10 dkg porcukor, pár csepp citromlé
- A diót a cukrokkal, a fahéjjal összekeverjük, hozzáadjuk a fehérjét és a mézet, majd összegyúrjuk. ( ha nem állna össze, adjunk még hozzá mézet )
- A masszát, porcukros felületen fél cm - es vastagságúra kinyújtjuk és csillag alakú kiszúróval kiszaggatjuk.
- A mázhoz a fehérjéből, a citromléből és a cukorból kemény habot verünk és bekenjük a csillagok tetejét vele. 160 °C - os sütőben kb 12 percig sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése