»HOZZÁVALÓK«
- 35 dkg csavart csőtészta
- 20 dkg fagyos spenót
- 2 gerezd fokhagyma
- 15 dkg konzerv csicseriborsó
- 15 dkg feta sajt
- pár szem koktélparadicsom
- só, bors, olívaolaj
- A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük, majd miután leszűrtük, összekeverjünk két kanál olívaolajjal.
- Egy serpenyőben kevés olajon megfuttatjuk a zúzott fokhagymát, majd hozzáadjuk a spenótkockákat és addig pároljuk amíg elfővi a levét, sózzuk és borsozzuk.
- A csicseriborsót a levétől leszűrjük, hozzákeverjük a tésztához a spenóttal és a negyedekre vágott paradicsommal együtt, végül rámorzsoljuk a feta sajtot.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése