»HOZZÁVALÓK«
- 1 tasak Ataisz vaníliás zabmuffin alappor
- 10 dkg Ataisz eritritol
- 10 dkg olvasztott vaj
- 25 dkg tejföl
Krém :
- 3 dl tej
- 1 tasak vaníliás pudingpor
- 2 - 3 ek eritritol
- 1 tk vaníliakivonat
- 10 dkg lágy vaj
- Az alapport összekeverjük az édesítővel, a vajjal és a tejföllel, majd a masszát muffinpapírral bélelt formába kanalazzuk. Előmelegített 170 °C - on légkeveréssel, kb 25 perc alatt tűpróbáig sütjük.
- A krémhez megfőzzük a tejben a pudingport és még melegen hozzákeverjük az édesítőt a vaníliát, majd egy folpacckal letakarva kihűtjük, azután kihabosítjuk a vajjal.
- A krémet csillagcsővel ellátott habzsákba töltjük és krémrózsákat nyomunk a muffinok tetejére.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése