»HOZZÁVALÓK«
- 1 padlizsán - kb 50 dkg
- 3 db nagyobb paradicsom
- 1 fej vöröshagyma
- zöld olívabogyó - tetszés szerint
- 3 ek paradicsompüré
- só, bors
- friss bazsalikom
- A paradicsomnak eltávolítjuk a héját és a padlizsánnal együtt felkockázzuk.
- Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, majd megpároljuk rajta a felszeletelt hagymát, ezután hozzáadjuk a padlizsánt és jól átpirítjuk. Közben megsózzuk, hogy kiengedje a levét és hozzáadjuk a paradicsomot. Amikor már a zöldségek megpuhultak, hozzáadjuk a paradicsompürét, az olajbogyót, sózzuk, borsozzuk és az egészet pár perc alatt összesütjük.
- Friss kenyérrel fogyasztjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése