- 25 dkg darált keksz
- 3 ek porcukor
- 2 ek rumaroma
- 2 ek baracklekvár
- kb 1 kk piros ételszínezék ( legjobb a gél állagú )
- kb 150 ml tej
- 25 dkg gesztenyemassza
- kókuszreszelék - a forgatáshoz
- A kiengedett gesztenyemasszából 10 g - os golyókat formázunk, majd a fagyasztóba tesszük.
- A kekszet egy tálba tesszük, hozzákeverjük a porcukrot, a lekvárt, az aromát a színezéket és apránként adagolva hozzá a tejet, az egészet közepesen lágy masszává gyúrjuk.
- A kekszmasszából - kb 20 g - os lapot formázunk, közepére illesztjük a gesztenyegolyót és gömb alakúra becsomagoljuk a masszával. Ha elkészült az összes golyó, kókuszreszelékbe forgatjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése