»HOZZÁVALÓK«
- 2 db sertésszűz
- 1 fej fokhagyma
- 1 - 1db sárga, zöld és piros kaliforniai paprika
- 8 - 10 db koktélparadicsom
- só, bors
- 1 - 2 szál friss rozmaring
- 1 ek sertészsír
- A húst lehártyázzuk, majd csíkokra vagy kockákra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk és egy serpenyőben a zsíron kb 8 percig pirítjuk, ezután hozzáadjuk a feldarabolt fokhagymát, a felaprított rozmaringot és további 2 - 3 percig pirítjuk.
- A kicsumázott paprikákat vékony csíkokra vágjuk és egy nagyobb serpenyőben, kevés olajon roppanósra sütjük, majd hozzádobjuk a félbevágott paradicsomot és az előzőleg megpirított húst. Pár perc alatt az egészet jól átpirítjuk és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Steak burgonyával kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése