Hihetetlen napos, meleg idő volt ma mifelénk, szinte az ember nem is szívesen tartózkodott bent a négyfal között. Ahogy a napsugár melegítette és cirógatta az ember arcát maga volt az ellazulás és a feltöltődés, főleg a megannyi madársereg csicsergése, pedig zene a füleimnek - hát kell ennél több. Épp ezért nem is sokat tevékenykedtem a konyhában, ki kellett használni ezt a jó időt. A tegnapi karalábé leves mellé készítettem vacsorára, ezt a tonhalas spagettit, olívabogyóval.
HOZZÁVALÓK
- 2 tonhalkonzerv
- kispohár tejföl
- fekete olivabogyó
- petrezselyemzöld
- só, bors
- citromlé
- 35 dkg barilla n.5 spagetti
- A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük.
- A halkonzervet lecsöpögtetjük, ha darabosat vetünk azt villával összetörjük, hozzáadjuk a tejfölt, ízesítjük és jól kikeverjük.
- Az olivabogyót leszűrjük, felkarikázzuk és beleforgatjuk a szószba.
Milyen egyszerűen és gyorsan elkészíthető étel, mégis nagyon guszta és finom! :)
VálaszTörlésKedvemre lenne, az biztos. Nagy halpárti vagyok, meg mindenféle vízben élő dologgal. Szóval guszta és egyszerű, nem utolsó sorban finom is!
VálaszTörlés