»HOZZÁVALÓK«
- 1 kisebb fej hagyma
- kb 5 dl passata - paradicsomszósz
- 1 ek sűrített paradicsom
- 25 dkg ricotta
- 2 ek reszelt parmezán
- só, bors
- 3 ek olívaolaj
- 35 dkg reginette tészta ( Barilla )
- A finomra aprított hagymát megdinszteljük az olajban, majd hozzáöntjük a paradicsomszószt, a sűrített paradicsomot és sűrűre főzzük. Sózzuk és borsozzuk.
- A ricottát egy tálba tesszük, összekeverjük a parmezánnal, hozzáöntjük a paradicsommártást, majd alaposan összekeverjük.
- A tésztát enyhén sós vízben all dente - re főzzük, leszűrjük és összeforgatjuk a paradicsomos ricottával. Tányérra szedjük és friss bazsalikommal díszítjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése