,,EGYSZERŰ ÉTKEK-NAGYSZERŰ ÍZEK''

2020. április 6., hétfő

~ RÁNTOTT TÖLTÖTT TOJÁS ~



»HOZZÁVALÓK«
- 2 db tojás - személyenként
- majonéz, mustár
- aprított metélőhagyma
- só, bors
- liszt, tojás, panko vagy zsemlemorzsa

  • A  keményre főzött tojásokat megpucoljuk, kétfelé vágjuk, a sárgájukat kikaparjuk. A sárgájához annyi majonézt keverünk, hogy krémes állagot kapjunk, majd ízlés szerint ízesítjük. 
  • A tojások fehérjét, lisztbe, enyhén sózott tojásba, majd morzsába forgatjuk és forró, bő olajban anyszínűre sütjük. 
  • A tojássárgás krémet csillagcsővel ellátott habzsákba rakjuk és betöltjük a rántott tojás üregeit. 

1 megjegyzés: