»HOZZÁVALÓK«
- 10 dkg datolya
- 10 dkg aszalt szilva
- 2 szál közepes répa
- 10 dkg őrölt dió
- csipet só
- 1 - 2 ek méz
- 1 - 1 kk őrölt fahéj és szerecsendió
- kb 8- 10 dkg kókuszreszelék + a forgatáshoz
- A meghámozott répát kislyukú reszelőn lereszeljük. A datolyát és a szilvát egy késes aprítóval krémesre aprítjuk, majd hozzáadjuk a diót, a répát és ízesítjük. Azután hozzákeverünk annyi kókuszreszeléket, hogy jól formálható masszát kapjunk. Az egészet alaposan összedolgozzuk, majd legalább 60 percre hűtőbe tesszük.
- A masszából diónyi golyókat formálunk és kókuszreszelékbe forgatjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése