,,EGYSZERŰ ÉTKEK-NAGYSZERŰ ÍZEK''

2013. február 6., szerda

MADÁRSALÁTA MOZZARELLÁVAL ÉS GRÁNÁTALMÁVAL




A mai vacsorám - csak nekem. Valami salátára vágytam így estefelé s mivel gránátalmából túlvásároltam magam, kénytelen vagyok felhasználni, mert igencsak puhulnak. A magok színe és zamata feldobja a legegyszerűbb salátát, díszíthetjük a desszertjeinket és ne feledkezzünk meg a jótékony hatásairól sem, mert egészséges és különleges gyümölcs, amit kár lenne kihagyni a borús, téli hónapokban.


HOZZÁVALÓK
- madársaláta
- mozzarella
- gránátalma
- gyöngyhagyma
- olivaolaj
- kevés balzsamecet

A salátát összeforgatjuk a  kockára vágott mozzarellával,  ( vagy mini ) a gyöngyhagymával és 2 ek olivaolajjal. Megszórjuk gránátalma magokkal és meglocsoljuk pici balzsamecettel. Azonnal fogyaszthatjuk.




3 megjegyzés:

  1. Éppen most kanalazgatom a gránátalmát,imádom-imádjuk! De ebben a verzióban is elfogyasztanám most per-pill:))

    VálaszTörlés
  2. Jöhetne nekem is így estére. :)) Imádom az ilyen salátákat (is).

    VálaszTörlés
  3. Nagyon guszta! A salátákat én is szeretem főleg vacsira..

    VálaszTörlés