,,EGYSZERŰ ÉTKEK-NAGYSZERŰ ÍZEK''

2013. március 4., hétfő

ALMÁS - CSIRKEMÁJAS SERPENYŐ




 Gyorsan valamit vacsorára -  mondjuk csirkemájat almával összesütve. Közel félóra alatt készre sütjük egy serpenyőben és már tálalhatjuk is. Köretként újhagymás krumplipürét készítettem, mert azt kértek a gyerekek, de friss kenyérrel vagy párolt rizzsel is nagyon finom.

 - Két db nagy fej lilahagymát nagyobb szeletekre vágunk és egy evőkanál vajon megdinsztelünk, hozzáadjuk a megmosott, megtisztított 1 / 2 kg csirkemájat és félig megsütjük.
- Ízesítjük kevés ételízesítővel. 
- Az almáknak ( személyenként 1 db ) eltávolítjuk a magházát, cikkekre vágjuk és hozzáadjuk a májhoz.
- Kb negyedóra alatt összesütjük és megszórjuk friss petrezselyemmel és újhagymával.







2 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretjük a gyümölcsös húsokat mi is! Ma éppen barackos serpenyős csirkemell készült nálunk.:) A képeid megint csodásak!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon guszta, a lila és a zöld úgy feldobja! :) Én még így, önmagában, köret nélkül is szívesen megeszegetném! :)

    VálaszTörlés