Nagyon gyorsan elkészíthető epres finomság : ropogós morzsa alatt, puha édes gyümölcs. Ideális az ilyen nyári napokra - és nemcsak eperrel, hanem más szezonális gyümölccsel is kiváló kanalazni való desszert.
» HOZZÁVALÓK «
- 2 - 3 ek barnacukor
- 1 narancs reszelt héja
Morzsa : - 10 dkg liszt, 10 dkg zabpehely, 4 ek barnacukor, csipet só, 10 dkg vaj
- A sütőt melegítsük elő 180 °C - ra.
- Egy hőalló tál aljába terítsük szét a feldarabolt epret, szórjuk meg cukorral és reszeljük rá a narancs héját.
- Tegyük tálba a morzsa hozzávalóit és az ujjbegyünkkel dolgozzuk morzsás állagúra.
Tetszik a recept, a fotók pedig csodaszépek lettek!
VálaszTörlésKöszönöm:) - azaz igazság, hogy sosem vagyok elégedett a fotóimmal
VálaszTörlésÚristen, de gyönyörű :-)
VálaszTörlés