,,EGYSZERŰ ÉTKEK-NAGYSZERŰ ÍZEK''

2013. április 6., szombat

GAZDAG SZENDVICSKRÉM , MEDVEHAGYMÁVAL




Egyszerű szendvicskrém a mindennapokra. A párom egyik nagy kedvence, gyorsan kész van és variálhatjuk az éppen aktuális idényzöldekkel. Most épp medvehagyma került bele.
Ehetjük csak magában kenyérre kenve, vagy sajttal megszórva melegszendvicsként is.

HOZZÁVALÓK

- 3  doboz sertésmájkrém
- 3 - 4 db főtt tojás
- 3 ek vaj
- 1 nagyobb lilahagyma
- só, bors, pirospaprika
- pár levél medvehagyma 





- A főtt tojást, a hagymát és a medvehagymát késes aprítóban felaprítjuk és a többi hozzávalóval együtt  egy tálban jól összekeverjük.
- Fogyasztásig hűtőben tároljuk.






3 megjegyzés:

  1. Ez igazán finom lehet! Medvehagymát az idén még nem vettem, de ezen sürgősen változtatnom kell...:)

    VálaszTörlés
  2. Pont tegnap követtem el én is hasonló kencét csak a Húsvéti sonka maradékából és medvehagyma híján újhagymával. Nagyon szeretem az ilyen kenőkéket, mert tudom adni a gyerkőcöknek az uzsonnás kenyérbe. Nagyon guszta!

    VálaszTörlés
  3. Fincsi lehet, igaza van Krisztinek, uzsonnára is nagyon jó a gyerekeknek! :)

    VálaszTörlés