,,EGYSZERŰ ÉTKEK-NAGYSZERŰ ÍZEK''

2015. szeptember 23., szerda

~ SÜLT CAMEMBERT SÜLT CÉKLÁVAL ~




Ennél egyszerűbb ételt aligha tudok elképzelni. Finom és pikáns, vacsorára tökéletes választás.

»HOZZÁVALÓK«
- személyenként 1 camembert sajt
- bacon szalonna 
- kb 60 dkg cékla
- só, bors, olívaolaj

  1. A céklát meghámozzuk és kisebb kockákra vágjuk, sózzuk borsozzuk és meglocsoljuk kevés olívaolajjal. 180 °C - os sütőben puhára sütjük ( kb 1 óra )
  2. A sajtokat keresztben 2 - 2 szelet baconbe csavarjuk és sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk úgy, hogy a szalonna hajtása alulra kerüljön, majd betesszük a forró sütőbe 15 percre.

1 megjegyzés:

  1. Mindkettőt imádom, a camambert és a céklát is, így csillagos ötös az ötlet! :-)

    VálaszTörlés