,,EGYSZERŰ ÉTKEK-NAGYSZERŰ ÍZEK''

2012. december 13., csütörtök

HABCSÓK ÉS KARIKA


Jól mutat az ünnepi asztalon, a karácsonyfán díszként, és még ráadásul finom is.

- 2 tojásfehérjét, súlyának  kétszeres mennyiségű porcukorral és 1 tk étk. keményítővel kemény habbá verjük, majd csillagcsöves nyomózsákba töltjük és karikákat nyomunk a sütőpapíros tepsibe.

Diós habcsók :
 - a fönt leírt mennyiséghez durvára vágott diót szórunk kb. jó fél marékkal és kanál segítségével halmokat rakunk a tepsibe.

- 80 fokos sütőben 2-3 órán át szárítjuk őket.





1 megjegyzés:

  1. Klassz lehet a diós is, de a simák is annyira szépek, gyönyörű fényük van és nagyon szépen formáztad őket! :) Kedvet is kaptam készíteni! :)

    VálaszTörlés