,,EGYSZERŰ ÉTKEK-NAGYSZERŰ ÍZEK''

2013. január 15., kedd

KRÉMSAJTOS, CSIRKÉS - BROKKOLIS FARFALLE CITROMMAL





Könnyű tésztaebédet készítettem. Amilyen gyorsan elkészült, annál gyorsabban el is fogyott. A csirkemell amúgy is az egyik kedvencünk és hogy még pikánsabb legyen citromlevet csurgattam hozzá.

HOZZÁVALÓK
- 1 filézett csirkemell
- 1 fej hagyma
- brokkoli
- 1 tömlős natúr krémsajt
- 2 dl tejszín
- 25 dkg farfalle 
- só, bors, petrezselyemzöld
- 1 citrom leve


 Enyhén sós vízben kifőzzük a tésztát, lecsöpögtetjük és melegen tartjuk. A brokkolit is roppanósra főzzük. A hagymát kevés olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a felkockázott húst és együtt pirítjuk. Ízesítjük sóval, borssal. A krémsajtot kikeverjük a tejszínnel, a citrom levével és amikor megsült a hús, hozzáöntjük. Ekkor hozzáadjuk a brokkolirózsákat, átforgatjuk és a kifőtt tésztával tálaljuk.







JUDITKA KONYHÁJA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése