,,EGYSZERŰ ÉTKEK-NAGYSZERŰ ÍZEK''
KRÉMSAJTOS, CSIRKÉS - BROKKOLIS FARFALLE CITROMMAL
Könnyű tésztaebédet készítettem. Amilyen gyorsan elkészült, annál gyorsabban el is fogyott. A csirkemell amúgy is az egyik kedvencünk és hogy még pikánsabb legyen citromlevet csurgattam hozzá.
HOZZÁVALÓK
- 1 filézett csirkemell
- 1 fej hagyma
- brokkoli
- 1 tömlős natúr krémsajt
- 2 dl tejszín
- 25 dkg farfalle
- só, bors, petrezselyemzöld
- 1 citrom leve
Enyhén sós vízben kifőzzük a tésztát, lecsöpögtetjük és melegen tartjuk. A brokkolit is roppanósra főzzük. A hagymát kevés olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a felkockázott húst és együtt pirítjuk. Ízesítjük sóval, borssal. A krémsajtot kikeverjük a tejszínnel, a citrom levével és amikor megsült a hús, hozzáöntjük. Ekkor hozzáadjuk a brokkolirózsákat, átforgatjuk és a kifőtt tésztával tálaljuk.
JUDITKA KONYHÁJA
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése