- 12 db palacsinta
- kb 25 dkg csokoládés mogyorókrém vagy Nutella
- 2 dl tejszín
- durvára vágott mogyoró
- olvasztott csokoládé
Kép forrása : net
- durvára vágott mogyoró
- olvasztott csokoládé
- Két darab palacsintát elhelyezünk egymás mellett úgy hogy kissé fedjék egymást, majd megkenjük mogyorókrémmel és feltekerjük a képen látható módon.
Kép forrása : net
- A tekercset két másik mogyorókrémmel megkent palacsintába tekerjük, majd a tekercselést addig folytatjuk amíg el nem fogynak a palacsinták és egy vastag tekercset nem kapuk. A tekercs végét egyenesre vágjuk és fóliába tekerve 1 - 2 órára hűtőbe tesszük.
- A tejszínt habbá verjük, majd csillagcsővel ellátott nyomózsákba szedjük és kidíszítjük vele a palacsintaroládot. Olvasztott csokoládéval és mogyoróval megszórva díszítjük.
Milyen ötletes és remek "sütike" lesz belőle!
VálaszTörlés