,,EGYSZERŰ ÉTKEK-NAGYSZERŰ ÍZEK''

2019. november 6., szerda

~ SÁRGARÉPÁS CSICSERIBORSÓKRÉMLEVES ~



»HOZZÁVALÓK«
- kis fej vöröshagyma
- 2 szál répa 
- 1 csicseriborsó konzerv (  főtt - 400 g )
- 1 zöldségleveskocka
- 3 ek olívaolaj
- só, bors - ízlés szerint


  • A finomra vágott hagymát az olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a felkarikázott répát és jól átpirítjuk. Felöntjük kb 6 - 7 dl vízzel,  hozzáadjuk a leveskockát és addig főzzük, amíg a répa megpuhul.
  • Ezután hozzáadjuk a lecsepegtetett csicseriborsót, ízlés szerint  fűszerezzük és egy botmixerrel az egészet krémesre turmixoljuk. Pár perc alatt összeforraljuk és ha szükséges vízzel hígítjuk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése